DE BELEYR-ENGINEERING NVOpgericht in 1962 door Gilbert De Beleyr te St-Pauwels als De Beleyr-Quality bvba, evolueerde het bedrijf al snel naar onderhoud voor alle industrieën, toegespitst op draai-, frees- en slijpwerk. Van bij de aanvang werd kwaliteit bij het afgeleverde werk als hoofddoel vooropgesteld, naast flexibiliteit en het probleemoplossend meedenken met de klant om tot het best mogelijke resultaat te komen.

Begin de jaren ’70 werd besloten om te investeren en te specialiseren in het thermisch spuiten van metallische lagen. Door het vergroten van onze marktpositie in de verschillende sectoren (petrochemie, textiel, automotive, machinebouw, enz.) werd het noodzakelijk te verhuizen naar een ruimere locatie. In 1984 werden dan ook de nieuw opgerichte industriegebouwen in het industrieterrein te Zele in gebruik genomen. Doorgedreven specialisatie in o.a. het thermisch opspuiten leidde tot aankoop van verscheidene nieuwe installaties.(plasma, HVOF, lichtboog,…)

Na jaren praktijkervaring werd de zaak door de zoon Gunther De Beleyr (overleden in 2016), onder de naam De Beleyr-Engineering nv overgenomen. In 2011 werd het team versterkt met de heer Lieven Vuylsteke als actieve vennoot. Ondertussen zijn ook de zonen Glenn De Beleyr en Matthieu Vuylsteke actief in het bedrijf. Om de toekomst nog verder te waarborgen werd in 2016 een derde vennoot, dhr. Wim Matthys van Matthys Group opgenomen in de vennootschap De Beleyr-Engineering NV.

Hierdoor staan wij bij De Beleyr-Engineering NV klaar voor de uitdaging van morgen en is de opvolging verzekerd.

Ons gemotiveerd team staat graag tot uw dienst!

Glenn De Beleyr, Matthieu Vuylsteke, Wim Matthys.
WE MAKE YOUR PARTS BETTER!